HET TEAM

 

 
fullsizeoutput_6712.jpeg

ILSE BROMMERSMA

Ilse Brommersma, werkt als trainer en persoonlijke coach op het gebied van organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling (losmaken van belemmerende patronen die werk en/of privé gerelateerd zijn). Ze heeft veel ervaring opgedaan in commerciële functies en als trainer in de hospitality branche. Enthousiasme wakker maken, verbinding tussen mensen creëren, inzichten verschaffen en intrinsieke motivatie positief versterken zijn haar drijfveren om mensen te laten groeien in hun eigen ontwikkeling. Mensen met wie zij werkt ervaren Ilse in haar begeleiding als zeer persoonlijk, energiek, inspirerend en doortastend.

Patrick_DEF.jpg

PATRICK PERSIJN

Patrick Persijn, Werkt als coach voor organisatieontwikkeling en persoonlijke groei. Daarvoor werkte hij o.m. bij een grote financiële organisatie als bedrijfsjurist op het gebied van Corporate Governance. Zijn coaching zet hij in bij profit en non-profit organisaties en in de hospitality branche. In zijn persoonlijke en professionele ervaring is hem helder geworden dat een mens eigenlijk het verlangen heeft! om onbeschaamd blij te zijn in het werk en het leven daarbuiten. Dit verlangen is een ideaal dat regelmatig krassen oploopt in de dagelijkse ontmoetingen met anderen. Het kan telkens weer een hele kunst zijn om allereerst zelf te (willen) leren van die krassen en niet (eerst) te wijzen naar de ander. Zijn begeleiding is methodenloos te noemen. Mensen met wie hij werkt ervaren hem als inzichtgevend en inspirerend.

 

Bart_DEF.jpg

BART VAN LINDER

Bart van Linder, spelen, raken en veranderen vormen de kern van zijn werk. Sinds 1989 is hij werkzaam als adviseur, trainer en coach op het gebied van opstarten en versnellen van leer-en veranderprocessen. Hij studeerde andragologie (veranderkunde) aan de Universiteit van Utrecht en was werkzaam als onderzoeker bij het Centrum voor Innovatie en Coöperatieve Technologie van de Universiteit van Amsterdam. De afgelopen 25 jaar ontwikkelde hij tientallen interactieve leer -en veranderomgevingen (games, simulaties, scans, en policy excercises). Deze innovatieve interventies worden veelvuldig ingezet bij trainingen, workshops, opleidingen, loopbaanbegeleiding, human resources development en veranderingsprocessen.

 

 

I • ILSE +31 (0)6 43 79 91 96

ILSE@IPBONTWIKKELT.NL

P • PATRICK +31 (0)6 42 97 27 41

PATRICK@IPBONTWIKKELT.NL

 

B • BART +31 (0)6 22 78 11 01

BART@IPBONTWIKKELT.NL